Florian horsefood


Hamco Holland heeft vijf krachtvoeders en vier ruwvoeders in het assortiment. 

De ruwvoerproducten bestaan uit mengsels, die inspelen op het type paard en de te verrichten arbeid. Daarnaast kan krachtvoer nodig zijn om een paard op zijn juiste energieniveau te brengen of voor de opbouw van zijn spieren. Ook hiervoor heeft Florian Horsefood een gevarieerd assortiment op de markt gebracht. 

Maak kennis met deze producten 

Krachtvoeders Florian Horsefood


Slow Impact

Slow Impact is een op aanvraag geproduceerde krachtvoeder. Het speciaal voor hunterpaarden ontwikkelde product draagt bij aan de gewenste eigenschappen van deze categorie sportpaarden, die goed bevleesd op het lijf moeten zijn en tegelijk niet heet mogen worden in het werk. Het product is door deze werking ook geschikt voor scherpe,     sensibele sportpaardenFirst Care

De First Care zorgt voor het gezond houden van de lever. Het is een mengeling op zemelenbasis, speciaal gemaakt voor de blinde darm, aangezien deze blinde darm gekoppeld is aan het functioneren van de lever.


Energizer

Dit product is geschikt voor wat meer flegmatieke paarden. Energizer bevat bovenal olie en mineralen en zorgt voor verhoging van energie in de spieren. Dit product is niet geschikt voor sensibele paarden.


Powerfit 

Dit product is niet voor vulling van de spieren, maar zorgt voor opbouw van de spieren. De samenstelling is gebaseerd op vetten en eiwitten en bestaat uit bouwstoffen voor het lichaam, waardoor de Power Fit  zorgt voor een goede onderhoud van de spier-wand, botten en organen.


ViMi- Plus

Dit product bestaat uit een korrel met daarin vitaminen en mineralen, waaronder ook sporenelementen. ViMi-Plus is toe te voegen aan de Structuurmix of te gebruiken als supplement voor paarden die mineralen en sporen-elementen tekort komen. Ook bij temperamentvolle paarden die weinig tot niks nodig hebben is dit een ideaal product. Alle nodige voedingsstoffen zitten in de ViMi-Plus zonder toegevoegde energie. Paarden blijven hier rustig op.

 

Ruwvoeders Florian

 

TOTAL PLUS

Dit ruwvoer zorgt voor een goede werking van de dikke darm en staat daarmee in relatie tot het goed functioneren van de longen. Het voordeel van deze mix van ruwvoer ten opzichte van enkelvoudig ruwvoer, zoals alleen hooi, stro, luzerne of silage, is dat de dikke darm niet in onbalans raakt wat betreft bacteriën, mineralen, etc. Alle positieve punten van de enkelvoudige ruwvoerstoffen zijn in de Total Plus zo veel mogelijk behouden. Door het mengen van de verschillende ruwvoederbestanddelen is een zo goed mogelijke balans ontstaan in het totale ruwvoergedeelte voor het paard. Er zijn mineralen toegevoegd, afgestemd op de eigenschappen van de grondstoffen en het is een product zonder melasse, maar gemengd met olie. Het stofvrije product is zo verpakt dat het makkelijk is op te slaan of mee te nemen op wedstrijd.